Най-популярните марки мини багери на пазара

2023/11/16 08:36

Сега, след като знаем кои фактори определят цената и производителността на мини багера, нека поговорим за най-популярните марки на пазара.

Caterpillar

Caterpillar е една от водещите марки мини багери. Създадена е през 1925 г. и оттогава е произвела много модели надеждно тежко оборудване и машини.

рис

Bobcat е друг любим производител на клиентите, който произвежда както пълноразмерни, така и мини багери. Само тази компания предлага огромна гама от мини багери, вие със сигурност ще намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Кубота

Когато търсите надежден мини багер, няма как да сбъркате с мини багерите, произведени от Kubota. Тази популярна марка съчетава някои от най-висококачественото оборудване с най-ниската цена, за да ви даде най-доброто от двата свята.

Янмар

Yanmar е първата компания, която произвежда дизелови мини багери. Днес компанията предлага избор от 8 различни, но еднакво страхотни мини багера за всяка строителна работа.

Комацу

Komatsu е друга опция за мини багер, която е популярна сред предприемачите и строителните компании. Шестте мини багера, продадени от Komatsu днес, са сред тях

Колко струва един мини багер?

И така, видяхте как различните марки се сравняват една с друга по отношение на качеството и надеждността на мини багерите. Но какво се случва, когато въведем фактора достъпност? Нека разберем.

Caterpillar

Един от най-малките мини багери на Caterpillar — CAT 301.6 C — се продава за между 33 000 и 37 000 $.

рис

Ако искате да закупите нов Bobcat 418 от 2018 г., очаквайте да платите 20 000 до 30 000 долара.

Кубота

Kubota разполага с широка гама от багери на различни цени. Използван мини багер Kubota може да струва само 18 000 долара, докато напълно оборудван голям багер може да струва стотици хиляди долари.

Янмар

Yanmar е друга компания, чиито цени за много от нейните модели мини багери варират значително. Не само цената варира в зависимост от модела, но цената на мини багерите Yanmar също варира в зависимост от продавача.

Комацу

За мини багери Komatsu цените варират от $25 000 до $90 000 в зависимост от модела и екстрите, които предлага.

Какъв е най-добрият начин да закупите мини багер?

Къде мога да купя мини багер?

Когато става въпрос за извършване на действителната покупка, можете да направите всичко по няколко начина.

Дистрибутори на местни марки

Първият и най-популярен начин за закупуване на мини багер е чрез дилър на местна марка. След като разберете кой мини багер да купите, всичко, което трябва да направите, е да посетите шоурум във вашия район и да започнете да пазарувате.

Пазар за електронна търговия

Друг начин да получите мини багера по ваш избор е да търсите в пазари за електронна търговия като eBay. Тук можете да намерите много различни оферти на артикули по ваш избор. Ако се интересувате от закупуване на употребяван модел и търсите конкурентни цени, това е страхотно място да направите проучване.

И накрая, можете да закупите мини багер директно от производителя. Има много предимства при снабдяването с тежко оборудване от страната на произход. Нека проучим тази опция по-подробно в следващите параграфи.